Gamechange Café #2 – Reportage IAA Architecten & Theo de Bruijn

Waarom verbeteren

Over het format van de reportages waren we tevrede, deze hebben we dus niet aangepast. Wel heb ik deze keer de audio zachter opgenomen, de camera niet meebewogen met de subjecten en heb ik de spreker meer los laten komen van de achtergrond.

Hoe

Door eerst een goede soundcheck te doen was ik zeker van een betere audio opname. De setting waar de opnames plaatsvonden heb ik ook beter doordacht en uitgelicht met in totaal drie lampen.

Uitvoering

De uitvoering ging erg goed en de samenwerking tussen Nick en mij verliep vlekkeloos.

Feedback

Ook op deze video kregen we van alle kanten leuke reacties te horen. Echter was de video duidelijk te lang om af te spelen tijdens een live talkshow. Het is dus zeker aan te raden niet boven de vier minuten te komen in totaal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *