Over het Gamechange Café

Het Gamechange Café (GC Café) is een maandelijkse live talkshow waarin TriMotion, Gamechangers in de toekomstbestendige binnenstad een podium bieden. Het is een nieuw initiatie met als doel om de gemeente, ondernemers en andere belanghebbende te inspireren en te verbinden. TriMotion ziet namelijk dat er heel veel gebeurt in Hengelo, maar mensen elkaar nog niet weten te vinden.

Tijdens het GC Café geven we een update van van alles dat er in de Hengelose binnenstad gebeurt. Daarnaast heten we een hoofdgast welkom voor twee korte interviewrondes en krijgen aankomende Gamechangers aan het einde van het programma de mogelijkheid hun idee en hulpvraag te pitchen aan het publiek.

TriMotion doet nu een project in de binnenstad van Hengelo, ondersteund door Provincie Overijssel en Gemeente Hengelo. Tijdens het Gamechange Café worden de resultaten van het project gedeeld en het zorgt ervoor dat alle partijen met elkaar in gesprek blijven over de binnenstad.

Er is verder geen concrete opdracht verbonden aan het Gamechange Café. Vandaar is er ook (bijna) geen budget voor beschikbaar.

blog-bg-test.Still002